BG WASP300n - Билети

W.A.S.P. 40 Years ANNIVERSARY SHOW  - Билети

Детайли за събитието

W.A.S.P. ОТЛАГАТ ВСИЧКИ ДАТИ ОТ ЕВРОПЕЙСКОТО 40-ТО ЮБИЛЕЙНО ТУРНЕ, НАСРОЧЕНО ЗА ПРОЛЕТТА НА 2022 Г. С голямо разочарование, поради световната пандемия на Covid, групата е принудена да пренасочи Европейското турне за пролетта на 2023 г.

Музикантите благодарят за подкрепата и разбирането, което среща от всички.

Блеки Лоулес коментира: „С огромно разочарование съм принуден да обявя, че W.A.S.P. трябва да отложи европейската част от световното турне за 40-та годишнина! Отвратителната пандемия, която лиши хората от свободата и живота им, която накара безброй артисти да отменят или отлагат концерти с години, отново вдигна порочната си глава, за да ни потърси... отново! От години работим усилено, за да направим това турне празник за феновете и всички нас. Тъжен съм, ядосан, уморен и вбесен, но ще използвам цитат от стихотворението Invictus на W.E. Henley, "Главата ми е кървава, но непреклонна!". Това е, което искам от всички вас, да надскочите тази болка и загуба и НИКОГА да не се прекланяте пред това НЕЩО! Ще се видим следващата година!!!"


Новата дата за юбилейния коцерт на W.A.S.P. е 18 май 2023 година на Арена София, столичния колодрум в Борисова градина, от 20.00 часа. Вратите на съоражението ще отворят в 18.00 часа! 


Присъединете се към това много специално събитие, част от световното турне посветено на 40-годишнината на Крилатите убийци. Изживейте този уникален спектакъл! Назад към началото!


Билетите са в продажба онлайн и в мрежата на Eventim.bg в цялата страна. Някои от местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Office 1 Superstore, бензиностанции OMV в цялата страна, Български пощи и други. Електронните версии на билетите не е необходимо да бъдат разпечатани, могат да бъдат сканирани директно на телефон.За момента, цените на билетите остават непроменени! 


Издадените билети важат за новата дата без презаверка!


Ако новата дата не Ви е удобна от понеделник, 21 февруари, до края на месец април 2022 година можете да върнете билетите си на местата от които са закупени.Децата до 7 години, включително, ще влизат безплатно! Всички фенове под 18 години ще бъдат допускани само с пълнолетен придружител и попълнена от него декларация. Пълнолетен придружител е всеки родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето, притежаващ билет. Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18 годишна възраст трябва да носи попълнена и подписана в два екземпляра декларация, която ще може да изтегли онлайн в дните преди събитието. 


ВАЖНО:

За това събитие парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. В случай на отмяна на събитие при форсмажорна ситуация всеки закупил билет гарантирано получава средствата си в посочения за това период! 


Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети.


Събитието ще се състои според текущите изисквания и заповеди на Министъра на здравеопазването!