W.A.S.P.: 1984 To HEADLESS  - Билети

BGR WASP20 - Билети ©

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

W.A.S.P. НА 10 НОЕМВРИ В СОФИЯ!


 


 


BGTSC представя: Концерта на W.A.S.P., който ще се състои на 10 ноември 2020 година в столичната зала „Универсиада“ от 19:00 часа. Събитието е част от световното  турне “1984 To HEADLESS”, с което W.A.S.P. празнуват Хитовете от първите 4 албума на групата!

Най-обичаните песни от първите 4 албума никога не са изпълнявани заедно НА ЖИВО, както ще бъдат изпълнени по време на това специално шоу което НЯМА ДА БЪДЕ ПОВТОРЕНО ОТНОВО!

За това се присъединете към нас, за да ви отведем НАЗАД ... където започна всичко..... към "1984 to Headless"!!!Не пропускайте един от най-добрите концерти на 2020 година!


Билети се продават онлайн и в мрежата на Евентим, а някои от местата на които можете да ги намерите са Бензиностанции OMV , Technopolis, Български пощи, Orange, Usit Colour, магазини На Тъмно, Office 1 Superstore, билетна каса на EVENTIM на ул.“6-ти септември“в София, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.След това и до края на февруари цената ще е  45 лева. От 1 март, до деня на концерта билетите ще са по 50 лева.


В случай на налични места, в деня на шоуто пропуските ще се продават по 55 лева.

! Само на 14 февруари до 18:00 часа ще бъдат пуснати в продажба билети на празнична цена от 40 лв.!Събитието е 18+


Предстои обявяването на гости и допълнителна информация!


Хит на W.A.S.P.: