Whisky, Rum & Wine 2022  - Билети

BG Whiskey300 - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Whisky, Rum & Wine Mastertest 29-30.04.2022

Whisky, Rum & Wine Master test 2022 - 29 и 30 април, в рамките на два дни, ще събере на едно място едни от най-качествените напитки. В зали София 1 и 2 на Hotel Marinela ще бъдат представени редки селекции от уникални уискита от цял свят, екзотични ромове, ликьори и разнообразни коктейли. Отбрани вина от България, Стар и Нов свят, ще може да опитате в зала София 3. Два дни майсторски - дегустационни класове, водени от бранд амбасадори, собственици на марките, експерти, ще ви запознават с историята, производството и културата на консумация. Наши партньори с изложбени щандове с кафе, хранителни продукти, луксозни чаши, пури и други изненади, ще ви привличат с разнообразие в моментите на пауза и презареждане между дегустациите. Официалният магазин на събитието на място , ще ви предложи пълното разнообразие от изложените напитки на преференциални цени. Заповядайте в петък 29.04. от 16:00 до 23:00ч. и събота 30.04. от 14:00 до 22:00ч.

Ще има по нещо за всеки вкус. Наздраве!

GLENCAIRN Уиски Билет    20,00лв. / важи за двата дни на фестивала/

Вход за фестивала, Официалната уиски чаша GLENCAIRN, Луксозен холдер за чаша, , Вода неограничено от официален партньор на събитието H2O. Официалната валута на събитието са талони за дегустация /стойност на един талон е 3,00лв./, ще може да се закупуват допълнително на място, на касата на събитието.

GLENCAIRN Уиски Билет + 10 ТАЛОНА    40,00лв. / важи за двата дни на фестивала/

Вход за фестивала, Официалната уиски чаша GLENCAIRN, Луксозен холдер за чаша, , Вода неограничено от официален партньор на събитието H2O, и 10 талона за дегустация на напитки.

Официалната валута на събитието са талони за дегустация/стойност на един талон 3,00лв./а допълнителни, може да се закупуват на място, на касата на събитието.

RIEDEL Вино Билет    20,00лв. / важи за един от дните на фестивала/

Вход за фестивала, Чаша за вино , Луксозен холдер за чашата за вино, Вода неограничено от официален партньор на събитието H2O, Свободна дегустация в зала Вино.