Wickeda & Pizza  - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Клуб *MIXTAPE 5* представя:


WICKEDA и PIZZA Live | A-Side *MIXTAPE 5*| 04.11.2016


 


WICKEDA и PIZZA ще сгреят всички фенове в клуб *MIXTAPE 5* на 4 ноември! Датата е 4 ноември, зимата може и да е дошла, а може и въобще да не е тръгнала. Важното е, че на сцената на клуб *MIXTAPE 5* две любими български банди ще ни сгреят с танци, спомени и малко „уиски с фъстъци“. WICKEDA ще ни припомнят в техен стил, че „животът е само миг във вечността“, а пънк-рок приятелите ни PIZZA ще долетят директно от Варна за култов лайв в София!


Живите изпълнения на пънк-рок, рок-ска, ска-пънк дейците на България ще разтърсят подлеза и ще подарят на всички присъстващи ценители един незабравим лайв, който да ги зареди с цветни пънк-реге емоции за дългите сиви ноемврийски дни.


WICKEDA ще ви завладеят с тяхната характерна жива енергия, която не може да бъде описана стилово по никакъв друг начин освен едноименно с WICKEDA!


Морските представители PIZZA идват за живо изпълнение в София изключително рядко и този път ще се включат в това емблематично събитие по покана на *MIXTAPE 5* почти ексклузивно за сезона.


На 4 ноември „ще стане тя една“, докато A-Side се изпълва със „спомениии“ за  ска, пънк, реге и фънк закачки и какво ли още не.

Вратите отварят точно в 21:00 часа.


Билетите са вече в продажба на цена от 8 лв. в мрежата на Eventim. 
Каси: Пикадили, На тъмно, Usit colours, Технополис, Магазин Яко, OMV, Билетен център НДК, Арена Армеец; както и онлайн тук:

Препоръчва се предварително закупуване, защото количеството е ограничено и е на изчерпване.


Цената на билетите в деня на събитието и на вход ще е 10 лв. при останало налично количество.

18+


**Политика за достъп на непълнолетни тук: http://on.fb.me/YDzVEe


*MIXTAPE 5* Facebook: https://www.facebook.com/mixtape5/


*MIXTAPE 5* YouTube: https://goo.gl/0y3sBi


*MIXTAPE 5* Instagram: https://www.instagram.com/clubmixtape5/