Wight & Bushfire - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

АВТОРСКИ ПОСТЕР ЗА КОНЦЕРТА НА WIGHT И BUSHFIRE

 

Билети се продават в мрежата на Eventim

 

Точно седмица преди концерта на немските сайкъделик/стоунър банди Wight и Bushfire от Rawk‘n‘Roll.net ви представяме и авторски постер, създаден специално за българската дата от турнето им “Malakas of the Universe”. Лайвът, знаете, е на 22 октомври в малката зала на Mixtape 5 от 21:00. Страхотната сай-фай визия е дело на нашия приятел Асен Иванов за концерта в София, като самите музиканти изразиха възторга си от работата на художника.

 

Билети за концерта се продават в мрежата на Eventim на цена от 15 лева предварително и 20 лева в деня на концерта и на входа на клуба.

 

Wight е трио, създадено през 2009. Бандата е силно повлияна от групи като Black Sabbath и Kyuss, както и от проекти като 35007. Музиката им е рифова и изключително трипаджийска и е гарантиран кеф за всеки, който си пада по качествен psychedelic/stoner. Към момента момчетата имат издадени два дългосвирещи албума, един лайв запис, както и лайв DVD, и сплит с гърците 1000mods. Wight имат и свой собствен лейбъл, наречен Fat&Holy Records.

 

Bushfire са група, която свири класически stoner rock в духа на Orange Goblin, Clutch, Planet Of Zeus. Бандата включва музиканти, родени на пет различни континента. В своята десетгодишна история Bushfire са създали собствена марка рокенрол – тежък като самосвал и сух като пустинята. Дълбоко в сърцето си музиката им е хеви блус, изпълнен с мощни рифове и плътни вокали.  Съвсем топлото ни интервю с групата ще намерите на този адрес:

http://www.rawknroll.net/interview/64