ЯСМИН ЛЕВИ НА ЖИВО  - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Ясмин Леви за първи път в България


Израелската изпълнителка идва със своята група музиканти на 21 октомври


 


Изключителната Ясмин Леви ще изнесе своя първи концерт в България, със страстта на човек, който води след себе си хилядолетна история. Датата на събитието е 21 октомври, мястото е Sofia Live Club.


През октомври, ще имаме възможността да се насладим на чувствените вокали на Ясмин и новата й група. Нейният дълбоко трогателен глас, разцъфва в акомпанимента на инструменти като флейта (Amir Shazar), перкусии (Ishay Amir), акустична и електрическа китара (Yechiel Hasson), и клавири (Nadav Biton). Певицата завладява сцената магически и умело ръководи музикантите, виртуози в многообразието от древни езици и стилове, така характерни за шоуто, което представят.


Ясмин Леви запазва и съживява най-красивите и романтични песни от ладино-юдео-испанската традиция. Нейният мощен глас, съчетава огнената страст на фламенкото с тоналността на близкоизточните турско-арабски ритми. С високият си професионализъм, придружаващите я инструменталисти, допринасят за богатството и уникалността на изпълненията й, също така, са нейни поддръжници в усилието й да спаси няколко века изчезваща история.


Ясмин ще пее в Sofia Live Club, след участията си на подиума на Националния театър в Лондон. Постановката, с която тя дебютира е Саломе и безспорно израелската дама, успява да запали още една звезда на небосклона на своята кариера. В София, ще я видим в класическото й амплоа, в изпълнение на страстни и нежни балади, с личния си, неподражаем мултикултурен стил.


За подробности: фейсбук събитие.