YELLOWJACKETS - Билети

YELLOWJACKETS - Билети ©

Дата на събитието

Детайли за събитието

Клуб Joy Station

 

има удоволствието да представи

 

джаз легендите

 

The Yellowjackets

 

 

 

Датата: 16.05.2020 г.

Мястото: Joy Station

Начало на концерта: 21:00 ч.

- Билети влизат в продажба на 31.1.2020 (петък) от 10:00 и ще се продават на специална промоционална цена от 40 лв. до 13.3.2020

(с 10лв по-малко от предишното им идване в България)

- На редовна цена от 45 лв. до 15.05.2020 г.;

- На цена от 50 лв. в деня на събитието

 

Концерт от световна класа!

 

 

Джаз величията The Yellowjackets  за първи път на сцената на Joy Station на 16ти май.  Ветераните, които ще отпразнуват своята 40та годишнина през 2021, са дефинирали саунда на вълната smooth jazz и в продължение на години продължават да рафинират своите умения и композиции. Може би марката на уникалните джаз формации е факта че музикантите им са от различни школовки, с различни подходи, но намират общ език чрез звуците на джаза и на свободната импровизация.

 

Yellowjackets издадоха последния си албум Raising Our Voice през 2018та, в който можем да чуем и съблазнителния глас на бразилската певица Лусиана Суза. София ще бъде втората спирка от предстоящото Европейско турне на бандата, които ще започнат серията си от концерти в Нидерландия, и след България продължават към Турция, Англия, Германия, Австрия, и Чехия. Yellowjackets ще пристигнат в Европа след серия концерти в Американския щат Пенсилвания, които са вече  разпродадени!

 

След 17 Grammy номинации и 2 награди, състава от Russell Ferrante (клавир), Bob Mintzer (сакс и кларинет), Will Kennedy (барабани и перкусии) и Dane Alderson (електрически бас) Yellowjackets винаги са гледали да надграждат своите артистични похвати. Тези дни музиката им е по-предизвикателна и винаги има за цел да разчупи културното статукво, смело преплитайки множество влияние и звуци, потапяйки слушателя в електро-акустичната атмосфера където се заражда пленителния джаз-фюжън.

 

Очакваме Ви на 16ти май, 2020 за една специална и ексклузивна вечер с Yellowjackets

Врати: 19:00

Yellowjackets: 21:00

 

Билети могат ще могат да се закупят в мрежата на Eventim, на касите на магазини Фантастико, и на място в клуб Joy Station.