ЗАБАВНИ ДЕТСКИ СПЕКТАКЛИ  - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Фестивална програма „Приятели на България“ представя


ЗАБАВНИ  ДЕТСКИ СПЕКТАКЛИ


 


 


ПИРАТСКО ШОУ „КАРАМБА“  


 


Главните герои Капитан Карамба и неговият помощник събират екипаж, за да потеглят на далечно  пътешествие и да открият съкровище, отбелязано на древна пиратска карта. Членовете на екипажа ще бъдат избрани от публиката, а кандидат – пиратите ще преминат през различни изпитания и включени в пиратски игри. Победителите стават част от пиратския екипаж.


В хода на спектакъла освен огромна доза забавление малчуганите ще получат информация за исторически събития и географски забележителности.Искате ли да пътешестваме заедно по морета и океани и да потърсим заровеното съкровище на необитаем остров?


Искате ли да станете герои в нашето шоу?Посетете авторския спектакъл на Красимир и Тянка Господинови, предназначен за цялото семейство и ще разберете как! 


СПЕКТАКЪЛ  „КОЛЕДНИ  ПЪТЕШЕСТВИЯ“ със специалното участие на Хайгашод Агасян
Коледен куклено – музикален спектакъл , представен по забавен начин от актьорите Красимир и Тянка Господинови и със специалното участие на любимия на всички деца и техните родители композитор, и изпълнител на детски песни - Хайгашод Агасян.


 


Малките зрители ще се забавляват с много фокуси и танци, ще пеят любими детски песни заедно с Хайго, в очакване на добрия Дядо Коледа.


Мишокът Чарли, слончето от Африка, кресливият папагал Какаду, джуджето Туни и Разказвача на приказки ще разкажат как се посреща Дядо Коледа по света.


 


Какво ли е скрил в големия чувал?


АТРАКТИВНИ ПОДАРЪЦИ ОТ ДОБРИЯ СТАРЕЦ ОЧАКВАТ МАЛЧУГАНИТЕ!