Зареждане...

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

 

 

МУЗИКАЛНИЯТ ГЕНИЙ ЖЕЛКО ЙОКСИМОВИЧ С ИЗКЛЮЧИТЕЛНО

ВЪЗДЕЙСТВАЩИЯ СИ СПЕКТАКЪЛ “DVA SVETA” В СОФИЯ

 

Премиерата на уникалното шоу на 20 октомври в НДК съвпада с Деня на освобождението на Белград

 

 

Виртуозният поп певец и композитор Желко Йоксимович ще представи за първи път у нас новия си въздействащ и изключително успешен спектакъл “DVA SVETA”. Плътният кадифен глас на звездата ще прозвучи в Зала 1 на НДК в деня на едно от най-значимите събития в сръбската история, а именно на 20 октомври – Освобождението на Белград.

 

Впечатляващият проект на Йоксимович, вдъхновен от великите спектакли на легендарните Пол Анка и Майкъл Бубле, вече успя да покори публиката в най-големите балкански градове. Грандиозният и небивал успех на концерта “DVA SVETA” е благодарение на уникалната му концепция – елегантна атмосфера, преплетена със спираща дъха виртуозност и импровизаторска смелост.   

 

Най-успешният мъжки глас на Балканите ще излезе на сцената на Зала 1 на НДК в компанията на класически джаз бенд от доказали своя изключителен талант инструменталисти и чувствени дамски беквокали. Спектакълът включва красиви авторски аранжименти на известни балкански поп, рок и етно мелодии, както и едни от най-големите хитове на Желко Йоксимович, като "Ljubavi", “Zaboravljaš”, “Nije ljubav stvar”, “Ono nase sto nekad bejase”, “Michelle” и други.

 

Пречупен през призмата на един от най-жизнените и разнообразни музикални жанрове, проектът “DVA SVETA” пленява публиката с неподражаемия си позитивен заряд, романтично и дълбоко звучене и яркия отпечатък на изпълнителя на музикалния шедьовър „Lane моје“.  

 

Zeljko Joksimovic “DVA SVETA”: https://www.youtube.com/watch?v=4S0BEnr8mzo

 

КОНЦЕРТЪТ НА ЖЕЛКО ЙОКСИМОВИЧ е на 20 октомври 2017 г. в зала 1 на НДК. Начало 20:00 часа. Билетите за спектакъла вече са в продажба и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна. Цена на билетите: от 25 до 50 лева.