Зареждане...

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

 

Влудяваща, експресивна, ексцентрична, щура, пълна с абсурди – това са само част от думите, с които зрителите описват най-популярната комедия на годината „Жена ми се казва Борис“ на Театър „Мелпомена“. Най-търсената постановка в България гостува отново в Държавна опера Стара Загора на 16 март от 19:00 часа, след като билетите за предния спектакъл се разграбиха за дни.

Небивал  интерес и абсолютен фурор предизвика със своите 100 представления на сцена за изминалата 2017 г. Нестихващо вълнение, огромни опашки за билети, нетърпеливи зрители и бурни аплодисменти във всеки град съпътстват спектакъла от премиерата му през март 2016 г., а публиката я иска повторно.

Любимецът от малкия екран Любо Нейков влиза в главния женски образ на мястото на Румен Угрински. В ролята на съпругът зрителите могат да видят Станимир Гъмов, обявен за победител в първия сезон на „Като две капки вода”. На сцената излиза плеяда от звезди – актьорите от „Комиците”- Петьо Петков-Шайбата и Ернестина Шинова, както и Стефан Рядков, Диана Любенова и Жанина Дончева.