BG Woman300 - Билети

ЖЕНИТЕ НАИСТИНА ПЛАЧАТ – 2D – Филм  - Билети

Детайли за събитието

„Жените наистина плачат“ – филм за болезнената реалност и надеждата за промяна със специална прожекция в Парк-театър „Борисова градина“ на 21 септември от 20.30 часа

Киното ( а и всички останали изкуства) често са обвинявани, че в името на бързата печалба на зрители обръщат гръб на изначалния смисъл на изкуството – катарзисът. На хоризонта обаче съществуват и друг тип филм и „Жените наистина плачат“ е един от тях. Филми за живота около нас и реалностите, които предпочитаме да забравим, на които предпочитаме да обърнем гръб, на които предпочитаме да не повярваме, и които предпочитаме да чувстваме като градски легенди, които се случват винаги на някой друг, но никога на нас. Никога на нашите майка, сестри, дъщери или приятелки. Грешим – случват се. „Жените наистина плачат“ е това – филм за реалността.

На 21-и септември си подарете прожекция, която ще ви докосне, която ще ви развълнува, и която ще ви даде сили да приемете, че реалността съществува и можем да се справим с нея, ако си подадем ръка.

„Жените наистина плачат“ е филм, който ви е подготвил множество приятни изненади по линия на екипа. Филмът е дело на прекрасен режисьорски дует в лицето на Мина Милева и Весела Казакова, а в актьорския състав личат имената на множество талантливи и млади артисти в комбинация с някои от най-опитните и обичани български актьори и актриси. На екрана зрителите ще се насладят на играта на Мария Бакалова, Весела Казакова, Биляна и Катя Казакови, Ралица Стоянова, Йосиф Сърчаджиев и др.

Филмът „Жените наистина плачат“ има обещаващо фестивално бъдеще, бидейки включен в официалната програма на фестивала в Кан. Рядко за българското кино събитие, което ни дава увереност за една прекрасна филмова вечер на 21 септември от 20.30 часа в Парк-театър „Борисова градина“.