Новини

ЪПСУРТ и СПЕНС ЩЕ ПОДГРЯВАТ B-REAL

16юни
РАП ЛЕГЕНДИТЕ ЪПСУРТ И СПЕНС ЗА ПЪРВИ ПЪТ НА ЕДНА СЦЕНА ПРЕДИ ЕПОХАЛНИЯ ЛАЙФ НА B-REAL ОТ CYPRESS HILL и PSYCHO REALM НА 19 АВГУСТ НА CACAO BEACH, СЛЪНЧЕВ БРЯГ

Вече са ясни БГ изпълнителите, които ще подгряват за B-Real на 19 август в Cacao Beach, Слънчев Бряг – това, разбира се, са най-близките като стил и идеология родни рапъри – Ъпсурт и Спенс, които за първи път излизат на една сцена заедно. Освен това, макар че са автори на фразата “земи slk - то и ела на Cacao Beach” досега Ъпсурт не са пяли в култовия плажен клуб. B-Real пристига у нас със съпорт от DJ Julio G, Young De, Doug и Enas, а Psycho Realm ще бъдат в актуалния си състав Anthony Lopez Jr, Cynic, Sick Jacken и DJ FM.
Вече в продажбата са билетите в Билетния Център на НДК, както и в мрежата на Eventim, магазини „Германос”, „Orange center”, „Usit colours”, „Пикадили”, „М свят” и по-добрите музикални магазини. Цената е 40 лв, а 200 бр. ВИП билета на цена от 140 лв. ще усигуряват най-добрите места в клуба и достъп до афтър партито след концерта, където гости ще са B-Real и антуражът му.
Назад