Новини

КОНЦЕРТЪТ НА ВЕСНА ЗMИЯНАЦ И МУХАРЕМ СЕРБЕЗОВСКИ СЕ ОТЛАГА ЗА НОЕМВРИ

16окт
Съвместният концерт на гласовитата Весна Змиянац и един от най-атрактивните певци на сръбската музика Мухарем Сербезовски, който трябваше да се състои на 20 октомври, се отлага за 25 ноември, 19:00 ч. стана ясно днес. Промяната се налага поради неотложни ангажименти на двамата артисти.

Организаторите на поредното издание от серията „Мост на Балканите“ АРТ БГ се извиняват за неудобството и уверяват всички закупили си вече билети за събитието, че те ще важат без презаверка и за новата дата.

Цените на билетите за 25 ноември остават същите - между 15 и 30 лв, предвидени са и ВИП места по 40 и 50 лв и могат да бъдат закупени на касите на НДК, както и от разпространителската мрежа на Eventim.

Двамата певци ще поставят официалното начало на новия сезон на инициирания преди време от АРТ БГ проект „Мост на Балканите“, чиято идея е да събира на една сцена най-големите изпълнители от западната ни съседка и да представи пред българската публика класическите образци на автентичната авторска сръбска музика.

Назад