Новини

НЕЩАСТИЕ ОТЛАГА КОНЦЕРТИТЕ НА БОНИ М ВЪВ ВАРНА И БУРГАС ЗА 14 и 16 СЕПТЕМВРИ

08юли
НЕЩАСТИЕ ОТЛАГА КОНЦЕРТИТЕ НА БОНИ М
ВЪВ ВАРНА И БУРГАС ЗА 14 и 16 СЕПТЕМВРИФронтдамата на диско звездите Мейзи Уилямс губи брат си два дни преди началото на българското лятно турне


Диско легендите Бони М трябваше да пристигнат утре за концертите си във Варна и Бургас, очаквани с голям интерес от почитателите на диско класиката. За огромно съжаление на феновете семейно нещастие във фамилията на фрондамата Мейзи Уилямс променя плановете.

Два дни преди началото на българското турне на групата Мейзи получава трагична вест – нейният любим брат е починал. Естествено всички ангажименти отпадат. Продуцентската компания АРТ БГ изказва искрени съболезнования на Мейзи и веднага съгласува с мениджърския екип на групата нови дати за България.

Така вместо на 10 и 12 юли, концертите във Варна и Бургас ще бъдат съответно на 14 и 16 септември от 21 ч., отново в Летните театри на морските градове. В допълнение е договорен концерт в Пловдив на 15 септември, в Летния театър от 20 ч.

Всички билети, закупени до този момент, ще важат без презаверка.

Продажбите продължават на същите цени – от 20 до 50 лв. Билети могат да бъдат намерени в разпространителската мрежа на Eventim.bg, в магазини Германос, Пикадили, Мултирама, Технополис, Офис 1 и др. в цялата страна.

В Бургас билети се продават и на касата на Драматичен театър ” Адрияна Будевска”, а в гр. Варна на касата на ДКС.

С участието на Трамвай № 5!
Назад