Новини

ДО 1 СЕПТЕМВРИ ЩЕ СЕ ВРЪЩАТ БИЛЕТИ ЗА НЕСЪСТОЯЛИЯ СЕ КОНЦЕРТ НА EVERLAST

25авг
ДО 1 СЕПТЕМВРИ ЩЕ ИМАТЕ ВЪЗМОЖНОСТ ДА СИ ВЪРНЕТЕ БИЛЕТИ ЗА НЕСЪСТОЯЛИЯ СЕ КОНЦЕРТ НА  EVERLAST, СЪОБЩИХА ДНЕС ОРГАНИЗАТОРИТЕ НА SPIRIT OF BURGAS.

ПОРАДИ ЗАБОЛЯВАНЕ, EVERLAST НЕ УСПЯ ДА ПРИСЪСТВА НА SPIRIT OF BURGAS. СЪОБЩЕНИЕТО ОТ АРТИСТА ДОЙДЕ НА 12 АВГУСТ, ДЕН ПРЕДИ СТАРТА НА НАЙ-ГОЛЕМИЯ ЛЕТЕН МУЗИКАЛЕН ФОРУМ У НАС И ДВА ДНИ ПРЕДИ УЧАСТИЕТО МУ НА ФЕСТИВАЛА. ОРГАНИЗАТОРИТЕ НА СЪБИТИЕТО БЯХА В НЕПРЕКЪСНАТИ, 24-ЧАСОВИ ПРЕГОВОРИ С ДРУГО ГОЛЯМО ИМЕ ОТ МЕЖДУНАРОДНАТА СЦЕНА, НО ПОРАДИ КРАТКИЯ СРОК ЗА ОРГАНИЗАЦИЯ И ЛОГИСТИКА ОКОЛО ПРИСТИГАНЕТО НА АРТИСТИТЕ И НАЙ-ВЕЧЕ ПОРАДИ ЛИПСА НА ПОДХОДЯЩИ ПОЛЕТИ ЗА ПРИДВИЖВАНЕ ДО БЪЛГАРИЯ, ИМЕТО, КОЕТО БЕ ВЪЗМОЖНО ДА ЗАМЕНИ EVERLAST НЕ БЕ ПОТВЪРДЕНО.

ПОРАДИ ТЕЗИ ПРОМЕНИ В ПРОГРАМАТА, ВСЕКИ КОЙТО НЕ Е ПРИСЪСТВАЛ НА 14.08.2010,  МОЖЕ  ДА ВЪРНЕ БИЛЕТА СИ НА МЯСТОТО, ОТКЪДЕТО ГО Е ЗАКУПИЛ. ЗАКУПИЛИТЕ БИЛЕТИ ПРЕЗ НАШИЯ САЙТ МОГАТ ДА ВЪРНАТ БИЛЕТА СИ В ЦЕНТРАЛИЯ ОФИС НА ИВЕНТИМ БГ – БУЛ. НИКОЛА ВАПЦАРОВ 10 ИЛИ ДА СЕ ОБАДЯТ НА ТЕЛ. 02 961 53 70, ЗА ДА СЕ УТОЧНИ КАК ПО ДРУГ НАЧИН МОЖЕ ДА СТАНЕ ТОВА.

СЪЖАЛЯВАМЕ ЗА ПРИЧИНЕНИТЕ НЕУДОБСТВА!
ЕКИПЪТ НА ИВЕНТИМ БГ
Назад