Новини

Сара Тавареш пее в София на 14 май

15фев
САРА ТАВАРЕШ ПЕЕ В СОФИЯ НА 14 МАЙ

След продължително боледуване португалската звезда Сара Тавареш възобновява турнето си “Xinti”. Дългоочакваният концерт у нас ще бъде на 14 май в зала „България”. Сара трябваше да пее там през ноември миналата година, но през миналата година претърпя тежка операция. Справяйки се с болестта Сара направи щастливи многобройните си фенове от цял свят.
Певица с огромна енергия  и положителен емоционален заряд Сара Тавареш  пленява с искреността и жизнерадостта  на изпълненията си. В музиката й има различни влияния от португалско говорящите страни, които тя балансирано смесва и изпява на английски, португалски и анголски сленг, креолски от Капо Верде, като прибавя някои испански и френски думи. Сара кара слушателите си да се чувстват влюбени с  омагьосващата си усмивка и неподправен талант. Освен фантастична певица Сара е и изненадващо добра китаристка. Песните и са израз на личното й пътешествието, изпълнено с много светлина, преливащи от китарни рифове, нежни ритми и мек португалски вокал.
Концертът се прави от продуцентска компания “БГ Саунд Стейдж” с любезното съдействие на посолството на Португалия. Билети се продават в мрежата на Ивентим – магазини Пикадили, Германос,  Техномаркет, Офис1 Суперстор, Фотосинтезис и касата на зала „България”. Купените за ноември билети важат за 14 май без заверка.
Клиенти, които са закупили билет, но не могат да посетят концерта на 14 май имат възможност да върнат билета си на мястото, откъдето са го закупили в срок до 15 април.

Назад