Новини

Концертът на HOUSE OF PAIN се мести в зала Христо Ботев в София

Концертът на House of Pain на 5 юли в София, който е финал на втората BECK`SPERIENCE вълна, подгряваща фестивала SPIRIT of Burgas 2011, се мести от клуб Pork Pie в зала „Христо Ботев” в Студентски град. Преместването в пространство с по-голям капацитет се налага поради големия интерес от страна на феновете към събитието и заради прогнози за лоши климатични условия на 5 юли.

28юни

BECK’SPERIENCE концертът на HOUSE OF PAIN се мести в зала Христо Ботев в София

С промяната на мястото организаторите от SPIRIT of Burgas и Строежа целят да създадат по-голям комфорт на публиката при срещата й на живо с една от най-популярните хип-хоп банди - нещо, към което се присъединява и екипът на Beck’s, немска марка бира номер едно в света. Както и всички останали партита от програмата на BECK`SPERIENCE до момента, и предстоящото ще предложи забавление на безкомпромисно високо ниво с дългоочакваните House of Pain.

Припомняме, че Everlast - един от основните членове на групата, миналата година бе хедлайнер във втората вечер на основната сцена на SPIRIT of Burgas, но не дойде поради сполетяло го внезапно заболяване. Още тогава обаче Everlast изпрати извинително писмо до българската си публика с уверение, че ще се реваншира. И денят на неговия реванш е 5 юли 2011г. Този концерт е дори повече от реванш, защото Everlast пристига заедно със своя неизменен House of Pain спътник Danny Boy и с цяла банда с живи инструменти като бонус.

Създателите на култовото “Jump Around!” са най-доброто подгряване, каквото един роден фестивал може да си пожелае.

Зала „Христо Ботев” ще отвари врати в 18,30ч. на 5 юли (вторник) за старт на концерта в 19,30ч.

БИЛЕТИ ЗА КОНЦЕРТА НА HOUSE OF PAIN:
Препродажба продажба: 30 лв. в мрежата на Eventim.bg
На входа в деня на концерта: 35 лв.

Назад