Новини

SOFIA ROCKS СЕ МЕСТИ НА СТАДИОН БЪЛГАРСКА АРМИЯ !!!

СЛЕД ДЪЛГИ ПРЕГОВОРИ И ПРЕГЛЕД НА СПОРТНИТЕ СЪОРЪЖЕНИЯ В СТОЛИЦАТА БОЛКЪН ЕНТЪРТЕЙНМЪНТ МОЖЕ ДА ОБЯВИ НОВИНАТА, ЧЕ ФЕСТИВАЛЪТ SOFIA ROCKS СЕ ЗАВРЪЩА В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ

10юни

Рок феновете ще могат да се наслаждават на пълната програма на фестивала и да видят всички изпълнения на любимите си банди от ранните следобедни часове в петък на 8 юли
на Стадион Българска Армия
Болкън Ентъртейнмънт вече могат да зарадват своите фенове с новината, че фестивалът Sofia Rocks ще се върне в центъра на София. След дълги преговори и проверки на възможностите за промяна на локацията в зависимост от текущите спортни събития, организаторите избраха за място на провеждане на фестивала наскоро ремонтирания Стадион Българска Армия в Борисовата градина.
Тази локация ще осигури на публиката на Sofia Rocks максимално удобство и бърз достъп до концерта в петъчния ден. Многохилядната публика, закупила си билети за фестивала до момента ще може да влезе в Стадиона навреме, без да изпуска изпълненията на нито една от бандите.     
Управителят на Болкън Ентъртейнмънт коментира решението си така: „Продължавам да смятам че Хиподрумът в Банкя е изключително подходяща локация за провеждане на фестивали на открито по много причини. Мястото дава неограничени възможности. Не е някаква екстравагантна новост - така се случват нещата в цял свят. Вярвахме, че феновете ще бъдат много по-доволни заради цялата атмосфера и всички допълнителни неща, които можеха да им се предложат и които са невъзможни в центъра на София. За съжаление българската публика не прие тази възможност, поради напразни опасения, че ще има затруднения при достъпа и транспорта. Ние щяхме да се погрижим и да организираме всичко по максимално добър начин. Тъй като ние винаги сме се опитвали да се съобразяваме докрай с желанията на феновете, взехме решение да върнем фестивала в центъра на града. Изказвам благодарността си на управата на Национален Хиподрум Банкя в лицето на Мануела Георгиева за пълното съдействие от тяхна страна и желанието нещата да се случат по най-добрия начин.”
Началният час на концерта остава непроменен - 16:00 часа. Вратите отварят в 13:00 часа.
Бандите ще излязат на сцена в следния ред:
17.00 – SLADE

18.15 - SAXON

19.45 - MIKE & THE MECHANICS

21.15 - WHITESNAKE

23.00 - JUDAS PRIEST
В момента организаторите преговарят и с български групи, които да открият фестивала.
Стадион Българска Армия се намира в Борисовата градина с бърз достъп от бул. Евлоги Георгиев, Метро Станция „Васил Левски”, бул. Драган Цанков, бул. Цариградско Шосе, Орлов Мост и бул. Пейо Яворов.
Билетите за фестивала закупени до момента ще важат за същите зони и на Стадион Българска Армия по определена схема, публикувана на www.eventim.bg и www.becbg.com:

Тези от вас, които са закупили билети за трибуните на Хиподрума Банкя ще могат да се настанят на Стадион Българска Армия по следната схема:

Блок А, Хиподрум Банкя -> Сектор В, блок 22 и блок 24(от ред 20 до ред 24), Стадион Българска Армия
Блок B, Хиподрум Банкя -> Сектор А, ложа 10 и блок 1, ложа 8,12, Стадион Българска Армия
Блок C, Хиподрум Банкя -> Сектор В, блок 25 (от ред 4 до ред 24), Стадион Българска Армия
Блок D, Хиподрум Банкя -> Сектор А, блок 3, ложа 11 (от ред 5 до ред 13), Стадион Българска Армия

Преустановява се продажбата на паркинг билети, а за закупените такива до момента, парите ще бъдат върнати в съответните каси, от които са купени. Билети закупени от сайта на Ивентим могат да се върнат в централния офис на ул. Доспат 43!

Назад