Новини

SONISPHERE FESTIVAL се отменя

14юни

Днес, 14 юни 2011 г. по независещи от Болкън Ентъртейнмънт причини и след получена инструкция от притежателя на лиценза за фестивала Sonisphere за територията на България, се обявява, че фестивалът Sonisphere Bulgaria 2011, планиран за 21 юни 2011 на Национален Хиподрум Банкя е отменен.
Пълната цена на билетите ще бъде възстановена на всички, закупили си такива, на касите на Eventim от утре 15 юни 2011. Всеки може да получи съответната сума за билета си  САМО в касата, от която той е закупен. Билетите купени он-лайн през www.eventim.bg ще бъдат възстановявани по следния начин:


За Ваше улеснение сумите от билетите, закупени от офиса или сайта на Eventim, ще бъдат възтановявани по банков път, без да е необходимо да идвате лично до офиса.
За целта е необходимо да ни изпратите Вашите билети по пощата или задраскани и сканирани на festival@eventim.bg, заедно с име и банкова сметка, по която да Ви бъде възстановена сумата.

В централния офис на Eventim на адрес София, ул. Доспат №43 могат да бъдат възстановявани суми от билети, закупени единствено тук.


Краен срок за връщане на билетите 15 юли 2011г.

Назад