Новини

Концертът на Amorphis се мести в Арена Армеец

Турнето ‘The Beginning of Times’ на финландските метъл богове AMORPHIS ще премине и през София! Шоуто ще се случи в новата ‘АРЕНА АРМЕЕЦ’ на 10 ноември, четвъртък.

27окт

Първоначално, то трябваше да се състои в Парти център ‘4 КМ’, но поради големия интерес на родители, които искат да доведат децата си, организаторите от радио Тангра Мега Рок и мениджмънтът на групата взеха решение да го преместят в ‘АРЕНА АРМЕЕЦ’, в която НЕ СЕ ПУШИ!

Деца до 10 години ще могат да влизат на концерта БЕЗПЛАТНО, но задължително с придружител с декларация от придружител!

Младежи до 18 години също ще трябва да бъдат с придружител и съответната декларация.

Специално за шоуто на AMORPHIS и техните 2 подгряващи групи, ‘АРЕНА АРМЕЕЦ СОФИЯ’ ще бъда преформатирана, като ще бъде отворен само един сектор с капацитет 1000 души. Подвижните трибуни ще бъдат прибрани и публиката ще бъде правостояща на терена.

Достъпът на феновете в залата ще бъде през вход B0.

Въпреки значителните възможности за разширяване на капацитета на новата софийска зала, поради договорка с групата, той НЯМА да бъде променен и при достигане на 900 билета, продажбите спират!

Останалите 100 места са предназначени за ВИП гостите на радио Тангра Мега Рок и за журналисти.

Специално за шоуто, на терена пред сектора ще бъде изградена ГОЛЯМА СЦЕНА с убийствен звук и светлина. Така на практика, концертът от клубен се превръща в много по-мащабен!

ВСИЧКИ ВЕЧЕ ЗАКУПЕНИ БИЛЕТИ за предварително обявеното провеждане на шоуто в Парти център 4 КМ - ВАЖАТ БЕЗ ПРЕЗАВЕРКА! На място, в деня на концерта (в случай, че останат) БИЛЕТИТЕ ще бъдат с цена 45 лв.

AMORPHIS пристигат в София с две групи, които ги съпровождат в цялото им европейско турне – LEPROUS от Норвегия и NahemaH от Испания.

The Beginning of Times Tour започва следващата сряда, 2 ноември, от Талин, Естония и ще продължи до януари 2012 – общо 41 концерта в 21 държави!

Шоуто на AMORPHIS на 10 ноември в ‘АРЕНА АРМЕЕЦ СОФИЯ’ ще бъде осъществено със съдействието на TUBORG!

Назад