Новини

АНСАМБЪЛ "ИГОР МОИСЕЕВ" ЩЕ ИГРАЯТ САМО В СОФИЯ

Отменят се концертите на Руски академичен ансамбъл "Игор Моисеев" в Пловдив и Варна. Билетите за Пловдив ще важат за концерта в София!

31окт

Отменят се концертите на Руски академичен ансамбъл "Игор Моисеев" в Пловдив и Варна. Билетите за Пловдив ще важат за концерта в София!


Продуцентска компания АРТ БГ съобщава, че концертите в Пловдив и Варна на Руски академичен ансамбъл „Игор Мойсеев“, насрочени съответно за 19 и 21 ноември, се отменят.
Причината, която посочват от мениджмънта на ансамбъла,  е промяна в тур графика на артистите.
В София концертът ще се състои както е обявено – на 23 ноември в зала 1 на НДК от 20 ч.
Всички желаещи да върнат своите билети за концертите в Пловдив и Варна, могат да го направят на касите, откъдето са закупени  - касата пред Община Пловдив, Дворец на културата и спорта и разпространителската мрежа на Eventim.
За всички притежатели на билети за „Игор Мойсеев“в Пловдив Продуцентска компания АРТ БГ и Посолството на руската федерация у нас  ще подсигурят безплатен превоз до София и пропуск за концерта в зала 1 на НДК на 23 ноември.
Няколко автобуса ще потеглят на 23 ноември в 18 ч от централния вход на Международен панаир Пловдив. Пътниците ще бъдат допускани на борда на автобуса срещу представяне на билет за  „Игор Мойсеев“ в Пловдив, който ще важи и на входовете за зала 1 на НДК.

Билетите, закупени от разпространителската мрежа на Eventim, ще бъдат връщани от местата на закупуване до 26.11.2011г .
Връщането на билети, закупени от сайта на Eventim, може да стане в централния офис на Eventim - ул. Доспат 43. Ако нашият офис не е удобен за вас, може да ни пишете на info@eventim.bg и ще помислим за друг вариант, по който да стане това.

Извиняваме се за причиненото неудобство.

Назад