Новини

Концертът на Gipsy Kings е отменен

Уважаеми клиенти, MOST OF EVIL Music официално съобщава, че концертът на  Gipsy Kings, първоначално обявен за 6 ноември (неделя) 2011г., няма да се състои.

28окт


Отмяната на концерта е наложена от неразрешим технически проблем,  извън нашата компетентност. Искрено се извиняваме на почитателите на GIPSY KINGS за причиненото неудобство.

Предвид обстоятелствата, всеки притежатели на билет за концерта, ще получи парите си обратно. Билети ще се връщат в централния офис на компанията Ивентим  - ул. Доспат 43, етаж 1 - от 7 ноември (понеделник) 2011г. в срок от един месец.

На клиенти от провинцията парите ще бъдат възстановявани чрез изпращане на билета по куриер и предоставяне на банкова сметка, на която да бъдат преведени. Ако билетите са заплатени с кредитна карта, сумата ще бъде възстановена по кредитната  карта, от която са закупени, след получаване на билетите.

Клиенти, които притежават билет за Джипси Кингс и желаят да посетят концерта на Ванеса Мей на 3 декември в зала 1 НДК, могат да го направят чрез презаверка на билета в централния офис на TicketStream, който се намира на адрес: София, ул. Голо Бърдо 17.

Презаверката на билети може да стане  до 3 декември

Назад