Новини

ЛОНДОН ВИ ОЧАКВА!

ЛОНДОН ВИ ОЧАКВА!    

04яну

ЛОНДОН ВИ ОЧАКВА!

 


Събития в Лондон

 

Единственото нещо, което трябва да направите е да създадете акаунт в eventim.co.uk, за да можете да изберете събитие, което желаете да посетите. Това е! Планирайте пътуването си и няма да пропуснете най-добрите концерти в Лондон. Оргазнизирайте своя престой в един от най-големите градове и изживейте едно незабравимо посещение. Моля да имате предвид, че таксите за услугата могат да се различават в Eventim BG. .

Окото на Лондон: до 31.03.2013

Нощ или ден, Окото на Лондон предлага невероятни гледки на Лондон и е известна забележителност както Биг Бен, Бъкингамския дворец, Катедралата St. Paul, Уестминстърското абатство и булевард Трафалгар. Задължителна атракция, която трябва да се посети!

 

Хамптън Корт Палас : до 31.03.2013

Ела, наслади се и изучи Хамптън Корт Палас и открии някои от тайните, които пази!

 

Обиколката The Original : до 31.03.2013

Вземете най-доброто от вашата екскурзия със забавен английски пътеводител.

 

Billy Elliot: до 15.12.2012

Изумителна музика, страхотни танцови изпълнения от сър Елтън Джон гарантират уникална музикална вечер за млади и стари!

 

The Jersey Boys: до 21.10.2012

Победителят от 21-те награди може да се види в Лондон Принс Едуард театър. „Too good to be true“, „Oh, what a fantastic night you’ll have“ и „The crowd goes wild“ – това са само част от коментарите от добре познати вестници като Ню Йорк.

 

Mamma Mia!: до 20.10.2012

Гръцки остров, ваканционни чувства и компилация от най-известните песни на АВВА – това са „съставките” на една съвършена и незабравима вечер, единственото нещо, което трябва да си донесете е доброто настроение!

 

Shrek - The Musical: до 21.10.2012

Най-накрая е готов – през Май 2011 версията за сцена идва и в Лондон и ще ви отведе до фантастичния свят изпълнен с приказки и героят има една единствена цел- Да спаси и опази принцесата! Мюзикъл, който е създаден, за да забавлява публиката!

 

 

Назад