Новини

ПОСЕТИ ВИЕНА!

ПОСЕТИ ВИЕНА!                      

12яну


ПОСЕТИ ВИЕНА!

 

Фестивал на операта в планината , Залцбург

Април – Декември 2012

В сърцето на стария град Залцбург "Kavernen 1595" предлага три атрактивни зали. Числата 1595 отговарят на концепцията на пещерите в "Mönchsberg”. Исторически – атмосферата и съвременните технологии вървят ръка за ръка и образуват забележително място за срещи.

 

André Rieu и оркестър - турне 2012

 

Моята основна цел на всеки концерт е хората да имат незабравима нощ. Харесва ми да говоря с моята аудитория, да си взаимодействам с тях и да ги гледам в очите. Хората могат да очакват колоритен концерт, с красиви мелодии, валсове, изненади, балони, тенори и нашите прекрасна сопрани "(André Rieu).

 

Рустиканската кавалерия

Опера – Виена – 29.04 – 08.05.2012

Вагнер е дирижирал премиерата на Semper Oper в Дрезден, 1843. Това проучване показва ранните опити за опери, което характеризира неговите късни музикални драми. В Летящия холандец Вагнер използва броят на водещите мотиви свързани с героите и темите.

 

Рустиканската кавалерия

Опера – Виена – 29.04 – 08.05.2012

Вагнер е дирижирал премиерата на Semper Oper в Дрезден, 1843. Това проучване показва ранните опити за опери, което характеризира неговите късни музикални драми. В Летящия холандец Вагнер използва броят на водещите мотиви свързани с героите и темите.

 

Танцьори срещу рака

Виена – 14 Април 2012

Благодарение на многобройните банди, артисти и събития, тази година Танцьори срещу рака ще бъде по-скоро уникално бално изживяване. Нито един от артистите няма да получи заплащане за своето изпълнение, а напротив- това ще бъде дарението им за добрата кауза.

 

Котките

Виена – До 28 Май 2012

Омайният мюзикъл се завръща в Европа – за първи път под своя собствена театрална тента. Пригответе се да се доближите до тях, повече и от преди!

Никъде другаде не можете да се доближите до тази вълнуваща и емоционална история на Котките.По обиколката на театралната тента са разположени места, които ви карат да се чувствате сякаш сте там...с Котките.

 

Cirque du Soleil – Alegria

Виена – До 24 Юни 2012

След върховния успех на първата спирка на Алегрия, Cirque du Soleil ще представи своята международна продукция и във Виена. Впечатляващото артистично шоу е било представяно пред половин милион зрители. Отнемащи дъха акробати, магически костюми и музика на живо ще ви накарат да изпитате невероятно преживяване.

 

Диво

Виена, 20 Април 2012

Техния невероятен успех им е донесал над 150 златни и платинени награди в 33 страни. С техния четвърти албум се изкачиха по всички световни чартове.

С техния последен тур Вечер с Диво те разпродадоха зали в над 130 града и са наградени с наградата на Билборд за едно от най-успешните турнета.

 

РУСАЛКА

Виена, До 6 Май 2012

Водната нимфа Русалка се превръща в човешко същество, защото се влиюбва в Принца. Но среща много препядствия по пътя си: тя трябва да спечели безусловната преданост на своя любим. Принцът отвръща на нейната любов, но неговата студенина го отдалечава. Скоро се влюбва в друга жена. Последствията са опустошителни – операта на Антонин Дворак представя един свят, в който природа и неестественост, сън и действителност, любов и страст са в непримирима борба.

 

ВИВАЛДИ

 

"Vivaldi Exclusive" Ви обещава едно неповторимо разнообразие. Представен от прекрасен ансамбъл това събитие ще ви представи богатото разнообразие на италианския майстор, който е загубил живота си във Виена. Короната на този концерт ще бъдат Четирите сезона. В сърцето на Виена, близо до църквата Св. Ана – шедьовър, с невероятна акустика и барокова атмосфера – музика и архитектура ще се слеят в едно цяло, за да създадат незабравима Gesamtkunstwerk.

 

Мадам Тюсо

 

Открийте елегантността и величието на Виена, както и света на известните в музея – Мадам Тюсо. Научете повече за тези личности от миналото и настоящето и се почувствай като звезда!

 

РЕКВИЕМ НА МОЦАРТ

 

Реквиемът на Моцарт – последната композиция на една от най-перспективните и известни творби с безброй легенди около нея. На смъртното си легло той изпълнява „lacrimosa” заедно със своите приятели. Части от реквиема са представени на неговото погребение – композицията е била завършена от неговия ученик Franz Xaver Süßmayer. Към момента, реквиемът е много известен, заради мистериозната му история и уникална музика!

 

Четири сезона от Вивалди

 

Четири сезона съдържа четири революционни концерта за цигулка, изобразявайки всеки сезон.

Четири сонети (вероятно от Вивалди) са водещата линия за този шедьовър, която ви отвежда в собствен свят на диви бури и светлини, счупени ледове и пеещи птици.

 

Vienna Ring tram

 

През 19 век стария град на Виена е заместен от известния булвард Viennese ring. Днес той формира кръг около многобройните престижни сгради на Виена. Vienna Ring tram се свързва с всички тези исторически места и и ни дава възможност да се качим или да слезем на една от 13-те спирки. Мултимедийната система ни осигурява интересна информация на седем езика по време на обиколката.

 

АЛБЕРТИНА - Музей

 

Най- красивите и впечатляващи изложби в сърцето на Виена!

Връхна точка за всеки посетител е музея Албертина!

Постоянната колекция на музея включва изключителни шедьоври на Claude Monet, Pierre-Auguste Renoir, Pablo Picasso и много други известни художници. Със своя билет можете да посетите и временните изложби, освен постоянните!

 

Назад