Новини

Армен Джигарханян промяна

Посещението на популярния руски актьор и режисьор Армен Джигарханян и неговата театрална трупа у нас се отлага за есента, съобщават от Жокер Медиа.

16фев

Причината за отлагането са неотложни ангажименти на актьорите. Любителите на изкуството ще могат да се насладят на  хитовите в Москва спектакли  „Мона“ и „Театър от времето на Нерон и Сенека“ през октомври. Те бяха насрочени за три поредни дни – втори, трети и четвърти април – в Музикалния театър. Всички, които са закупили билети до този момент, могат да получат парите си обратно от мястото, откъдето са закупени.

Билети, закупени през сайт-а на eventim.bg могат да бъдат върнати в централния офис - гр. София, ул. Доспат 43 или по пощата.

Ако върнете билета си в централния ни офис, сумата ще бъде възстановена според начина, по който сте го заплатили - в брой или по кредитна карта.

Ако върнете билета си по пощата, сумата ще бъде възстановена по кредитната карта, в случай че сте платили с кредитна карта, или по банков път, ако сте заплатили с наложен платеж (приложете банкова сметка, заедно с билета).


Назад