Новини

BALLET NACIONAL DE ESPANA

ВТОРИ СПЕКТАКЪЛ НА НАЦИОНАЛНИЯ БАЛЕТ НА ИСПАНИЯ 6 Април 2012, 19:30ч. Първите 500 билета са на промоционална цена

08мар

ВТОРИ СПЕКТАКЪЛ НА НАЦИОНАЛНИЯ БАЛЕТ НА ИСПАНИЯ
6 Април 2012, 19:30ч.
Първите 500 билета са на промоционална цена


От днес в продажба са билетите за втори спектакъл в София на емблематичния Национален балет на Испания. Той ще бъде на 6 април в зала 1 на НДК от 19,30 часа. Той ще отговори на големия интерес на публиката към феноменалните танцьори.
Билетите за концерта могат да бъдат купени от Билетния център на НДК и разпространителската мрежа на Eventim  на цени между 40 и 100  лв. Специална промоционална цена ще имат първите 500 продадени билета - с по 10 лв. по-ниска. Това ще бъде двоен празник за феновете на танцовото изкуство и всички, които искат да направят осмомартенски подарък на своите любими, изразявайки чувствата си с горещо фламенко.
Националният балет на Испания е най-грандиозната танцова формация на Испания и  един от най-известните състави в света.  Зала 1 на НДК ще бъде разтърсена от 40 виртуозни танцьори,  певци и музиканти, които са бурно аплодирани на всички световни сцени -  от Нюйоркската Метрополитън опера до обновения Болшой театър.
Зрителите ще се насладят на две прекрасни представления - „Dualia” и „ La Leyenda” – едно неповторимо, спиращото дъха шоу, прекрасна музика, феноменални танци, изпълнени от звездни танцьори със завладяваща сърцата испанска артистичност.
Спектаклите се организират от продуцентска агенция „БГ Саунд Стейдж” със съдействието на посолството на Кралство Испания.

Назад