Новини

СПЕКТАКЪЛ "ОГНИЯ" отменен

Премиерата на спектакъла „Огния“ в Цирк Балкански се отменя по технически причини

19апр

Планираната за 1 май 2012 г. премиера на огненото шоу се отменя по технически причини.

„Бихме искали да поднесем извинение на всички, които вече проявиха интерес към спектакъла. Поради независещи от нашето желание причини премиерата в Цирк Балкански няма да може да се осъществи. Проектът е изключително амбициозен и ние се ангажираме много скоро да дадем друга възможност на публиката да го види“, така коментира отмяната на спектакъла продуцентът Иван Георгиев.

От 23 април - притежателите на билети за отменените представления на СПЕКТАКЪЛ "ОГНИЯ" в София, могат да ги върнат там, откъдето са ги закупили.
Ще бъде възстановявана пълната сума за билетите.

Всички, които са закупили билети, могат да получат парите си обратно от мястото, откъдето са закупени.

Билети, закупени през сайт-а на eventim.bg могат да бъдат върнати в централния офис - гр. София, ул. Доспат 43 или по пощата.

Ако върнете билета си в централния ни офис, сумата ще бъде възстановена според начина, по който сте го заплатили - в брой или по кредитна карта.

Ако върнете билета си по пощата, сумата ще бъде възстановена по кредитната карта, в случай че сте платили с кредитна карта, или по банков път, ако сте заплатили с наложен платеж (приложете банкова сметка, заедно с билета).

Назад