Новини

Theophilus London в Sofia Live Club

Концертът на Theophilus London на 30-ти май се премества в Sofia Live Club  

28май


Концертът на ексцентричния американски изпълнител Theophilus London и неговия бенд ще се проведе в Sofia Live Club в сряда, 30-ти май. Метеорологичната прогноза за валежи са причината организаторите на клубната вечер ReelFeel да променят мястото на събитието от клуб “Pork Pie” в Борисовата градина на Sofia Live Club.
Theophilus London пристига за първи път в България с подкрепата на ирландското уиски Bushmills, като за концерта си у нас той ще дойде с целия си бенд. С впечатляващото си шоу той ще покаже на родната публика как рап и поп музиката могат да вървят ръка за ръка и какво е да си едновременно модна икона и музикално явление в днешни дни.
Клубът ще отвори врати в 21 ч., а концертът на Theophilus London ще започне в 23 ч. Преди да видим на сцената една от най-нашумелите личности в света на урбанистичния рап и електро-поп в наши дни, зад пулта ще застане Иво Стоядинов- известен още като ЧARLIE и I like My Synthesizer, китарист на Babyface clan, Imbeciles & the Poison Umbrella и Phuture Shock. В DJ-ския си сет както винаги той ще включи всичко, което звучи интересно -  post punk, electro, disco и acid house.
Билети за концерта на Theophilus London в Sofia Live Club може да закупите все още от мрежата на Eventim на цена от 20 лева. В деня на събитието билетите ще се продават по 25 лева. Закупени билети с локация Pork Pie ще важат без презаверка за Sofia Live Club.

За повече информация следете www.reelfeel.bg

Назад