Новини

Il Divo се мести в НДК

Концертът се мести в зала 1 на НДК Билетите за новото място важат без презаверка.

23авг

Билети, закупени за Арена Армеец на стойност 70 лв - важат за блок 7 и блок 8, от ред 8 до ред 13 в НДК
Билети, закупени за Арена Армеец на стойност 90 лв - важат за блок 7 и блок 8, от ред 1 до ред 7 в НДК
Билети, закупени за Арена Армеец на стойност 110 лв - важат за блок 1 и блок 2, от ред 17 до ред 21 в НДК
Билети, закупени за Арена Армеец на стойност 130 лв - важат за блок 1,2,3,4 от ред 1 до ред 6 в НДК

 
Новата супергрупа, поп опера сензацията Il Divo за първи път пред българска публика
25 септември в НДК, начало  20:00 ч

След стотици суперуспешни изяви и напълно разпродадени концертни зали по целия свят през последните шест години, новото елегантно лице на модерната класика идва и в България.

Il Divo – са свежи попълнения в звездния списък от световни имена като Хосе Карерас, Пласидо Доминго, Лучано Павароти и Андреа Бочели. Те са най-успешните млади изпълнители на кросоувър формата, който придава на класическото оперно пеене неповторим модерен чар, а на съвременната поп музика елитарен стил.

Il Divo – което в превод от италиански означава „божествен певец” и е мъжкият вариант на определението „дива” – имат издадени вече 4 студийни албума и една коледна колекция, продадени в над 13 милиона копия. Продукциите им стават номер едно по продажби в над 26 държави, достигат над 100 пъти златен и платинен статус в целия свят и правят супергрупата една от най-търсените за концертни изяви.

Хармонията на четирите изключителни вокала, съчетаващи неповторимата страст и виртуозност на класическото пеене с интерпретацията на романтични и известни парчета, показва операта в съвсем друга светлина и музикална посока.

Назад