Новини

ParkLive - отменен

Фестивал  ParkLive - отменен

09авг

Организаторите на фестивала ParkLiveвзеха решение да отложат фестивала, който беше обявен за 6 и 7 септември в парка на Терминал 2 на летище София.

 

Причината за това са новите мерки за сигурност за обектите от стратегическо значение, към които принадлежи и летище София. Предвид малкото оставащо време до фестивала, това би попречило на организацията и логистиката по осъществяването му. Затова след проведени срещи с представители на Гранична Полиция и Дирекция „Сигурност” на летище София, организаторите взеха решение да отложат провеждането на фестивала. Тази година за първи път като съорганизатори на ParkLive бяха поканени и Yalta Club, като партньорството между двете организации ще продължи и за в бъдеще.

 

Организаторите преговарят с мениджмънта на вече обявените групи за пренасрочване на датите им на гостуване у нас.

 

Всички, притежаващи билети за фестивала ParkLive, ще получат обратно паричната им равностойност. Билетите, закупени от мрежата на Ивентим, могат да бъдат връщани от 13 август до 13 октомври на местата, от които са закупени.

 

Билети, закупени през сайт-а на eventim.bg могат да бъдат върнати в централния офис - гр. София, ул. Граф Игнатиев 22, ет.2, ап. 3 или по пощата.

Ако върнете билета си в централния ни офис, сумата ще бъде възстановена според начина, по който сте го заплатили - в брой или по кредитна карта.Ако върнете билета си по пощата, сумата ще бъде възстановена по кредитната карта, в случай че сте платили с кредитна карта, или по банков път, ако сте заплатили с наложен платеж (приложете банкова сметка, заедно с билета).

 

“Благодарим на всички фенове, партньори и приятели за подкрепата и желанието да направим заедно ПаркЛайв 2012”

Екипът на ПаркЛайв

Назад