Новини

Jose Feliciano ще има концерт

17апр

Бихме искали да ви уведомим, че в световните медии по-рано днес беше публикувана невярна информация за смъртта на виртуозния китарист и музикант от пуерторикански произход, Хосе Фелисиано (Jose Feliciano). За нещастие, неговият колега – салса певецът - Хосе *Чео* Фелисиано (Jose *Cheo* Feliciano) e станал жертва на автомобилна катастрофа, която е отнела живота му. Поради съвпадение в имената на двамата пуерториански музиканти, част от медиите обявиха, че жертвата на катастрофата е Jose Feliciano, който ще има концерт в София това лято.
Balkan Entertainment Company заявява, че музикантът е жив и здрав и с нетърпение очаква срещата с българската публика на 3 юни 2014 година в зала 1 на НДК.


***JOSE FELICIANO, eдин от най-добрите китаристи за всички времена, пристига в България. Концертът ще се състои на 3 юни в зала 1 на НДК, а това ще е първото гостуване на виртуозния музикант, композитор и певец, създал култовите хитове “Che sarà”, “Guantanamera” и най-популярната Коледна песен “Feliz Navidad”.
Музикалното майсторство и уникалният вокален почерк на FELICIANO оказват влияние в развитието на популярната музика върху повече от две поколения, а името му неусетно се е превръща в синоним на думата „музика.
С над 50 години творческа дейсност, 45 златни и платинени записи, 9 награди Грами, включително наградата LARAS за цялостно творчество, JOSE FELICIANO продължава да заваладява световната сцена.
Билети за предстоящата среща с легендарния музикант вече са в продажба.

Назад