Новини

Chambao - отложен концерт

11юни

CHAMBAO ПРАВЯТ ИЗЯВЛЕНИЕ КЪМ ФЕНОВЕТЕ СИ ЗА КОНЦЕРТА ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО!

 

Скъпи приятели от Велико Търново, днес 7 юни преместваме концерта на CHAMBAO във Велико Търново на 22-ри юни, неделя, от 19:00ч. в Дворец на Културата и Спорта (ДКС) „Васил Левски“. Поради лошите метеорологични условия, цялата сцена е мокра и има опасност от токов удар. Опасно е както за групата, така и за публиката, и за целия технически екип. Времето не позволява на групата да свири, въпреки тяхното желание! Много съжаляваме за неприятната ситуация, която се създаде! Надяваме се да се видим на 22-ри юни и да се насладим всички заедно на концерта на CHAMBAO, вече на закрито, без опасност от неблагоприятни метеорологични условия. Мястото е ДКС „Васил Левски“, 19:00ч. Залата е по-голяма от Летния театър и ще има повече места за онези, които не успяха да си закупят билети за театъра, поради изчерпване на количествата. 

Целувки от CHAMBAO!!!

Билетите от 7 юни важат и за новата дата!

От 10 юни в Туристическия информационен център във В. Търново на ул. „Христо Ботев“ № 5 ще се презаверяват и преиздават билетите за новата дата на концерта, съобщиха организаторите. Промяната на мястото налага закупените билети да бъдат заменени за съответните места и в същата ценова категория предварително.

Организаторите от АРТ БГ предлагат замяна на билетите за друго тяхно събитие - концертът на Лара Фабиан, Vienna Classik Orchestra или Балет на лед в НДК зала 1.

Билетите могат да бъдат върнати само по уважителни причини в офиса на ART BG. За повече информация: 02/ 847 20 28 - АРТ БГ 
 

Билетите са на цени от 20 до 70 лева и се продават на касата на Туристически Информационен Център Велико Търново, в магазини Пикадили, Офис 1, Германос, на бензиностанции ОМВ и онлайн в системата на Eventim.bg

Назад