Новини

Parov Stelar промяна

Parov Stelar променят датата на концерта си в София с един ден по-рано

19авг

Концертът на австрийската електро суинг група ParovStelar Band, насрочен за 4-ти октомври, събота, ще се състои на 3-ти октомври, петък. Промяната се налага заради предсрочните парламентарни избори през есента, заявиха организаторите от Event Zone и шеговито допълниха, че не искат приятното преживяване на концерта да замъгли важния избор.

Мястото и часът на събитието остават непроменени  - зала "Арена Армеец", 20.00 ч. Всички вече закупени билети ще важат за новата дата без заверка, а почитателите, които не могат да присъстват, могат да ги върнат до 5-ти септември, петък, от местата, където са ги закупили, онлайн закупените билети пък могат да бъдат върнати в централния офис на Eventim. Все още има промоционални билети за шоуто, които могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim на цена от 50 лв. -  до 5-ти септември, когато стойността ще стане 60 лв.

The Parov Stelar Band идват в пълен състав за шоуто си у нас - Cleo Panther (вокалистка и муза на Marcus Füreder), Max The Sax (ексцентричен саксофонист, носещ специфично звучене в музиката на групата), Jerry di Monza( тромпетист, от който Parov Stelar Band не биха се лишили в никакъв случай), Michael Wittner (басист с лично отношение към всеки акорд),  Willie Larsson Jr. (барабанист със силно присъствие). В центъра на шоуто е самият създател Marcus Füreder, който води музиката в неподозирани за публиката посоки. Така феновете на Parov Stelar, представят своя фаворит.

„Не мога да отрека, че вече съм по-спокоен преди концерт, но вълнението и притеснението никога не изчезват“, казва Füreder и допълва, че сценичната треска е по-силна, когато изпълнението е в клуб. "Сигурно, защото там с публиката имаме много близък досег и те усещат всичко, което и аз. Обичам да съм близо до своите почитатели - те ме учат непрестанно. Къде греша и в кое да се усъвършенствам.". С албуми като "Shine", Parov Stelar доказва, че е един от най-обещаващите продуценти на световната музикална сцена, а в последните години изглежда, че Европа вече му е малка.

Дори след стотици живи изпълнения, групата непрестанно експериментира със своята креативност и преминава границите на конвенционалната музика и изпълнение. Така всеки концерт е уникален и коренно различен от предишния. The Parov Stelar Band ще представят песните от последния си албум "Art of sampling", синглите си "Clap your hands", "Тhe invisible girl", както и любими хитове като "Catgroove", "The Phantom" и "The Sun" на концерта в София.

За повече информация и въпроси може да се свържете с организаторите на имейл: info@eventzone.bg

Информация за всички събития на Event Zone може да откриете на:

http://www.eventzone.bg/

 

Назад