Новини

Мистерията Еньовден

отменен

01сеп

Лошите метеорологични условия отменят „Мистерията Еньовден“ в Пловдив

 

 

 

След месеци тренировки и усилена подготовка, танцьорите от трупата на Нешка Робева и музикантите от „Мистерията Еньовден“ няма да успеят да зарадват пловдивската си публика. Лошото време проваля шестото и финално изиграване на сцена на единствения български спектакъл, събрал 10 000 българи за едно представление.

Гостуването на най-грандиозния и мащабен спектакъл „Мистерията Еньовден,“ обявен за 4 септември в Пловдив, се отменя окончателно. Причината е в лошите метеорологични условия, потвърдени за дата на шоуто от Националния институт по метеорология и хидрология към БАН. За място на представлението бе предвиден Античен театър Пловдив, но за съжаление прогнозата за времето ще попречи на неговата реализацията на открито. За датата на спектакъла се очакват валежи, понижения на температурите и значителната облачност, за които метеоролозите сигнализират още от първите дни на месец септември.

Всеки закупен билет може да бъде върнат след 15 септември 2014 г., в касата, от която той е закупен. Билетите, купени он-лайн през www.eventim.bg, ще бъдат възстановявани в централния офис на "Eventim". За улеснение на всички, закупили билет за спектакъла, не се фиксира крайна дата за възстановяване на парите за шоуто.  

Назад