Новини

DEEP DISH - преместен

03юни

Дългоочакваното от поколения шоу на DEEP DISH този петък, 5 юни, ще бъде преместено от летище София в зала „Арена Армеец“.Причината за промяната е  лошата прогноза за време. Всичко друго остава без промяна, а закупените вече билети важат без презаверка. 

Добре познатите половинки на дуото, SHARAM и DUBFIRE, ще се завърнат заедно пред българската публика след дълга и продължителна творческа пауза. По стриктни изисквания на артистите към 30-метровата сцената за събитието, ще бъдат монтирани специални светещи инсталации, неизменна част от всяко едно шоу на DEEP DISH по света.

 

Инсталациите, пристигнали след няколко седмичен трансфер от САЩ, придружават емблематичното дуо по време на участията им във всяка една точка на света. Така пропътували хиляди километри, пропили парти духа на редица партита, светещите инсталации ще съберат емоциите и темперамента и на българската публиката, за да ги запечатат в историята.

Освен инсталациите и голямата сцена, чието изграждане ще стартира още в началото на следващата седмица, ще бъдат изградени две допълнителни пространства, пригодени за танцовото шоу, което ще наблюдаваме в синхрон с лайв сета на DEEP DISH. Цялата динамика на случващото се на сцената ще бъде допълнено от огромен набор от визуализации, които ще се излъчват върху екрани с площ 100 кв.м.

 

Заедно с DEEP DISH на сцената ще видим и русите изкушения BLOND:ISH. Тяхното гостуване на българска земя не веднъж е предизвиквало вълна от емоции, така че се приготвяме за двойна доза от сенсуалната музика на Anstascia и Vivie-Ann. Към тях ще се присъедини и основателят на TAKEOVER, LIUBO URSINY.

 

Билети на цена от 40 лв. са в продажба в мрежата на Eventim.bg в цялата страна, включително OMV и YALTA CLUB.

 

Назад