Новини

Лепа Брена с нова дата

Кметските избори изместват концерта на Лепа Брена два дни по-рано.

10юли

Обявените за 25 октомври местни избори изместват концерта на Лепа Брена в София. От наложилата се промяна обаче най-щастливи ще са многобройните фенове на певицата, защото ще видят на живо своята икона два дни по-рано от първоначално обявената дата. Дългоочакваното шоу на емблемата на балканската музика в зала „Арена Армеец“ ще бъде на 22 октомври (четвъртък), вместо на 24 октомври, който е обявен за „Ден за размисъл“.

 

Организаторите информират, че закупените вече билети важат без допълнително презаверяване за новата обявена дата – 22 октомври. Мястото и началният час на събитието остават без промяна.

Самата Лепа Брена потвърди гостуването си, въпреки наложилото се изменение, и сподели радостта си, че ще се срещне с българската публика дори по-рано от планираното. „Очаквам с голямо нетърпение концерта в „Арена Армеец“. За мен българската публика винаги е била особено специална и се радвам, че срещата ми с нея ще е по-рано.“ – заяви Брена.

Концертът на Лепа Брена, на който звездата ще изпълни най-големите си и легендарни хитове от началото на кариерата си до днес, ще е на 22 октомври в зала „Арена Армеец“. Начало 20:00 часа. Билети търсете в мрежата на Eventim. Цена на билетите: от 20 до 55 лева.

 

Назад