Новини

MACACO - отложен

23сеп

Концертът на MACACO, който по план трябваше да се състои тази неделя в Античния театър в Пловдив се отлага за следващото издание на Sounds of The Ages.

Причината е в лични проблеми на член на популярната испанска група. Новата дата за дългоочакваното първо шоу на MACACO у нас е 23 септември 2016.

Тоест, вече имаме обявен артист за следващото издание на Sounds of The Ages догодина :-) 

Билетите ще може да връщате от 28 септември до 28 декември 2015 г. на местата, от които сте ги закупили.

Ако сте закупили билета си от www.eventim.bg, можете да го върнете в централния ни офис на ул. „Граф Игнатиев“ 22 или да го изпратите на същия адрес като посочите банкова сметка, по която да Ви бъде възстановена сумата.В същото време, APOCALYPTICA и OPETH, които пристигнаха снощи в Пловдив, днес започнаха работа. Докато OPETH започнаха репетиция с Оркестъра в на Държавна опера ПловдивAPOCALYPTICA се срещнаха с българските журналисти на специална пресконференция в ОБЩИНА ПЛОВДИВ.

На нея те говориха за спомените си от първото си гостуване в Античния театър и Пловдив преди 16 години, за работата си с ДЕЙВ ЛОМБАРДО, за музикалния си път и не пропуснаха да отговорят на въпроси за бежанците и работата си с ДЕЙВ ЛОМБАРДО и другите гост музиканти през годините. 

APOCALYPTICA поздравиха Пловдив и кмета на града, инж. ИВАН ТОТЕВ с избирането на Пловдив за Европейска столица на културата 2019. 

Назад