Новини

Roisin Murphy- отменен

Концертът на Roisin Murphy в София се отменя! 

14сеп

Организаторите от EventEase съобщават, че за голямо тяхно съжаление са принудени да отменят планирания за 17-ти септември концерт на Roisin Murphy у нас поради независещи от тях причини

Въпреки голямото желание на екипа на EventEase да включат България в тур-графика на Roisin Murphy по случай официалното й завръщане на сцената, около нея се случиха непредвидени обстоятелства, които налагат отлагането на концерта у нас.

Всеки ще може да възстанови цялата сумата от билет си в период от два месеца от 16.09.2015 до 17.11.2015 от мястото на неговото закупуване.

Ако сте закупили билета си онлайн от www.eventim.bg, можете да го върнете в централния офис на Eventim (ул. „Граф Игнатиев“ 22) или да го изпратите на същия адрес, като посочите банкова сметка, по която да ви бъде възстановена сумата.

Билетите „Ранно Пиле“ можете да върнете само в магазин „Яко“ (Ул. „Граф Игнатиев“ 43) в работното време на магазина.

Roisin Murphy, нейният мениджмънт и организаторите в лицето на EventEase искрено се извиняват на всички фенове,  медийни партньори и рекламодатели, които подкрепиха това събитие и се надяват да имат възможност да осъществят успешно концерт на Roisin Murphy у нас през 2016.


Назад