Новини

ПРОГРАМА

Ronnie O'Sullivan vs. Jimmy White Snooker Show

20ное

17:30  Представяне на официалната биография на книгата “Бяг“ и пресконференция с акредитираните журналисти, и притежатели наVIP билети.

18:30 (45) – 19:30 Коктейл от организаторите за притежателите на VIP билети, заедно с Рони О‘Съливан и Джими Уайт. В това време феновете ще могат да се снимат и да взимат автографи от звездите.

19:55 Теглене на награда от спонсора Банско – „почивка в Банско“

20:00 Официален старт на шоуто. Първо по стълбите слиза българина Никола Кемилев, след него следва Рони О‘Съливан. Следачът осветява участниците докато слизат до масата. Играят се два от три фрейма.

Около 20:40   Спонсорът „Банско ски“ ще изтегли имената на двама фена от публиката, които ще трябва да излязат на масата. След това представяме Джими Уайт и той слиза на маса. Всички се следят от осветителя. Играе се мач на двойки, който трябва да бъде един фрейм. След това се обявява 10 минутна почивка.

Около 21:15  Джими и Рони слизат отново по стълбите и се следят от осветителя. Слизат на масата и започва двубоя, който да е 4 от 7 фрейма! След края на двубоя се раздават автографи за зрителите в залата.

Назад