Новини

Talib Kweli

Десет български хип-хоп артисти  и специален гост от Mакедония  ще подгряват шоуто на  Talib Kweli  на 27 ноември

19ное

 

Повече от 10 български артисти и хип-хоп банди ще подгряват дългоочакваното шоу на Talib Kweli в клуб *MIXTAPE 5* на 27 ноември.

Сред имената на участниците бяха обявени Bobo, Jahmmy Youth, So Called Crew, Logo5, Ума и Дума, Chibook, Keranov & Jay и DJ RAWLAND.
Специален гост във вечерта ще бъде и известният македонски хип-хоп изпълнител Tony Zen, добре познат в България от супер успешната си колаборация с Bobo – “Svetot e Tvoj”.

https://www.youtube.com/watch?v=MWmDHkG1M7k

Бруклинският рапър пристига в София за първи път по покана на B-OK и музикалния лейбъл SYMPHONIX. Събитието ще бъде зимно продължение на успешната и добре позната концепция High Summer, която през последните години доведе в България много любими музиканти – от рап легендите Demrick, Xzibit и B-Real /Serial Killers/ до испанската певица Bebe.

Очаквайте легендата Talib Kweli, заедно с едни от най-добрите български хип-хоп артисти и македонската звезда Tony Zen като част от събитието HIGH WINTER на 27 ноември от 21:00 часа в голямата зала на club *MIXTAPE 5*. Билети могат да бъдат намерени в мрежата на Eventim на цена от 25 лв. или на място в деня на концерта, на цена от 30 лв. http://www.eventim.bg/bg/bileti/talib-kweli-sofia-club-mixtape-5-408894/event.html

Назад