Новини

O.T. Genasis - отменен

Участието на O.T. Genasis в България, неочаквано отпада!

01 фев

 


 


Само ден преди обявената дата за live участие на рапъра O.T.Genasis, представляващата го агенция Heavy Rotation съобщи, че звездата няма да пристигне. Посочената причина е изпуснат самолет от САЩ в петък.


 


В резултат на закъснението за полета си O.T. Genasis, планираните му участия в клубовете: Gipsy (Москва), 411 nights (Дубай), Les Marches (Кан),  Majestueux (Истанбул), Planet (София) и MAD  (Лозана) – отпадат!


 


Planet клуб абсолютно осъзнава разочарованието, което публиката ще понесе от този факт.


 


Всички, закупени билети от eventim ще бъдат напълно възстановени. Всеки притежател на такъв, трябва да отиде до касата на eventim, от която го е закупил, с касова бележка, за да възстанови паричната си сума. Това трябва да бъде направено в рамките на месец от дата 1 февруари.


 В случай, че имате билети закупени от сайта на Ивентим , моля имайте предвид следното:

    Ако е заплатен с наложен платеж или по банков път, трябва да ни изпратите билетите по пощата с банкова сметка, по която да възстановим сумата, име на титуляр и телефон за връзка или да върнете билетите в централния ни офис на ул. "6-ти септември" 58 и да възстановим сумата в брой.
    Ако е заплатен с кредитна карта, моля да изпратите билетите до централния ни офис или да ги върнете лично и до 7 работни дни ще възстановим сумата по кредитната карта, с която сте ги закупили.


Закупените от Planet билети, също ще бъдат възстановявани в едномесечен срок, срещу предоставяне на касова бележка.


 


Връщането на парични средства, не би могло да компенсира загубената емоция. Planet клуб държи на публиката и клиентите си и всеки, който е направил резервация за датата 2 февруари с включена консумация – маса, е учтиво поканен на същата дата 2 февруари, да консумира своята premium бутилка, на сметката на Planet club.


Клиентите, притежаващи едноличен билет, ще бъдат компенсирани с 100мл. алкохол и безалкохолно по техен избор.


 


Planet клуб очаква официалното становище от O.T. Genasis и неговия мениджмънт, което искрено се надяваме да получим, заради Вас и себе си.


 


За повечe информация относно:


-       резервации – Planet София: 0899993942


-       закупени билети – Eventim.bg: info@eventim.bg


-       детайли по събитието – COMMA Group: 089 556 0317