Новини

ШАБАН ШАУЛИЧ И ВЕСНА

ШАБАН ШАУЛИЧ И ВЕСНА ЗМИЯНАЦ – ВИДИН -  предвиден за 24.06.2016г. се отменя.

24 юни

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ,


ШАБАН ШАУЛИЧ И ВЕСНА ЗМИЯНАЦ – ВИДИН -  предвиден за 24.06.2016г. се отменя.


 


Концертът на Шабан Шаулич тази вечер във Видин е отменен В причина за отмененото събитие се превърна невъзможността сръбският изнълнител и организаторите да постигнат съгласие по условията на провеждането.  Двете страни така и не се споразумяха до последния момент. Откритието му, Весна Змиянац, отказа да се качи на сцената сама и също канселира участието си на стадион „Георги Бенковски” в крайдунавския град. Сръбската дива е погълната от грижите за бременната си дъщеря и предпочита да е край нея в този момент.


Тази вечер, 24-ти юни Весна и Шабан трябваше да изнесат разтърсващ концерт с най-големите си хитове. Най-разочарована от така стеклите се обстоятелства е родната прима Валя, която се подготвяше да осъществи мечтата си и да пее на една сцена със своите идоли.


Организаторите на концерта потвърдиха отмяната на дългоочакваното музикално събитие по-рано днес. Любимците на българската публика обявиха, че горчиво съжаляват за това, че разочароват почитателите си. Организаторите обявиха, че от утре 25.06.2016 г. ще може всички хора, закупили билети, да вземат парите си обратно от касите на Eventim, от които са  взели билетите.


 


 


 


 Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени;


В случай, че сте закупили билети от сайта на Ивентим БГ:


-       С кредитна карта, моля да изпратите билетите до централния ни офис или да ги върнете лично и до 7 работни дни ще възстановим сумата по кредитната карта, с която сте ги закупили.


-       С наложен платеж или по банков път, моля, изпратете вашите билети по пощата с банкова сметка, по която да възстановим сумата, заедно с име на титуляр на сметката  и телефон за връзка. Или пък върнете билетите в централния офис на Ивенитм БГ, намиращ се на ул. "6-ти септември" 58 ,където ще ви възстановим сумата в брой.


 


Срок за връщане за закупените билети 24.08.2016г.


 


Ивентим.БГ ООД не възстановява суми за билети за събитието ШАБАН ШАУЛИЧ И ВЕСНА ЗМИЯНАЦ, закупени от касата във фоайето на МОЛ Видин, тъй като тази каса не е оторизиран партньор на Ивентим. Билетите, които са били в продажба там, са предоставени от Ивентим на организатора под формата на бланки за покани и той е поел отговорност за тяхното разпространение, както и за възстановяването на сумите след отмяната на събитието. Фирма организатор - Иконома ООД.