Новини

OKEAN ELZY с нова дата

КОНЦЕРТЪТ НА ОКЕАН ЕЛЬЗИ В СОФИЯ СЕ МЕСТИ НА 23 ДЕКЕМВРИ

04 авг

КОНЦЕРТЪТ НА ОКЕАН ЕЛЬЗИ В СОФИЯ СЕ МЕСТИ НА 23 ДЕКЕМВРИ ЗАРАДИ ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ


 


Всички закупени от феновете билети остават валидни без презаверка за новата дата


 


ОКЕАН ЕЛЬЗИ ще свирят за първи път в София на 23 декември тази година, вместо първоначално обявената дата - 6 ноември. Новината за рокадата изтече от мениджмънта на най-известната украинска рокгрупа и партньорите им в България. Причината за промяната е съвпадението на датата с президентските избори у нас, които преди да лятната си ваканция Народното събрание гласува да се проведат на 6 ноември.


 


Въпреки опитите ни да запазим първоначално обявената дата, партньорите ни от НДК са категорични, че Зала 3 на Националния дворец на културата, в която е предвиден концертът, винаги се използва за изборни пресконференции и няма вариант в този ден да бъде домакин на уникалното рок събитие”, съобщиха организаторите.Желанието на О.Е. да свирят пред българска публика възможно най-скоро, може да се реализира на 23 декември, поради ангажираността на всички подходящи за събитието зали в София, и поради натоварения график на бандата. Петорката е на световен тур, който ще завърши следващата година.


 


Меломаните, които вече са закупили билети за концерта на 6 ноември, но нямат възможност да присъстват на 23 декември в зала 3 на НДК, могат да ги върнат в срок до 15 септември 2016 г. от мястото, от което са закупени. За всички останали – билетите ще важат и за новата дата без допълнителна презаверка.