Новини

SMOL LAKE FEST отменен

SMOL LAKE FEST отменен

10 авг

Уважаеми клиенти,


От името на организаторите правим следното съобщение:


"Благодарим на всички, които ни подкрепиха и решиха да ни помогнат! Това наистина значи много за нас и ни кара да се чувстваме специални!
За съжаление обаче трябва да обявим, че събитието ни се отменя. Ниската покупателна активност прави невъзможно осъществяването на нашата идея да помогнем на Родопски Драматичен театър.
Въпреки че този неуспех доста ни повлия, ще се опитаме да се поучим от грешките си и да се концентрираме върху позитивните емоции, които предизвикахме.
Явно лято 2016 не е нашето, но пък за това вярваме, че скоро ще се открият нови възможности."


 


Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени;


В случай, че сте закупили билети от сайта на Ивентим БГ:


-       С кредитна карта, моля да изпратите билетите до централния ни офис или да ги върнете лично и до 7 работни дни ще възстановим сумата по кредитната карта, с която сте ги закупили.


-       С наложен платеж или по банков път, моля, изпратете вашите билети по пощата с банкова сметка, по която да възстановим сумата, заедно с име на титуляр на сметката  и телефон за връзка. Или пък върнете билетите в централния офис на Ивенитм БГ, намиращ се на ул. "6-ти септември" 58 ,където ще ви възстановим сумата в брой.


 Срок за връщане - 10.11.2016 г