Новини

АХАТ - Отменен

Отменено турне на група АХАТ – „Последният поход”

28 окт

Уважаеми Дами и Господа,


На 27 Октомври 2016 година – двадесет и пет дни преди първия обявен концерт - бяхме официално уведомени, че поради непреодолими лични причини двама от петимата членове от неизменния състав на група АХАТ (от създаването и до днес) няма да могат да участват в обявеното и пуснато в продажба юбилейно турне на групата  -  „Последният Поход”. Останалите членове на групата, оставайки верни на принципа, че всичко, което групата е правила през годините е само и единствено заради и в името на  невероятната публика и феновете на нейната музика,  взеха решение – въпреки напълно  договорената и завършена организация и направените разходи - да отложат турнето за срок, който в момента не може да бъде определен. Това решение групата е взела с единствената цел да не разочарова и да не подвежда публиката и феновете си в техните очаквания, предлагайки продукция и преживяване, различни от вече масово обявените и публично разгласените.


Във връзка с това, с огромно съжаление информираме феновете  на АХАТ и всички наши спонсори, съорганизатори, подизпълнители и колеги, че отменяме всички предварително обявени и пуснати в продажба дати за тазгодишното турне на група АХАТ – „Последният поход”


Благодарим на всички , посрещнали с искрена радост и ентусиазъм новината за турнето, и най-много на най-верните ни  фенове, закупили вече билети за концертите. Пълната стойност на всички вече закупени билети ще бъде възстановена на  притежателите им на касите и пунктовете за продажба от мрежата на Евентим по ред и правила установени от Евентим.


В заключение:  рок група АХАТ  настоява да уверим всички, и най-вече техните верни  дългогодишни почитатели,  че е твърдо решена да осъществи внезапно  пропадналото турне при първа възможност.


Поднасяме извинение на всички справедливо разочаровани  фенове и почитатели!


28 Октомври 2016 година                                                               „Звездна Арена – Музикална компания” ООД


 


Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени;


В случай, че сте закупили билети от сайта на Ивентим БГ:


-       С кредитна карта, моля да изпратите билетите до централния ни офис или да ги върнете лично и до 7 работни дни ще възстановим сумата по кредитната карта, с която сте ги закупили.


-       С наложен платеж или по банков път, моля, изпратете вашите билети по пощата с банкова сметка, по която да възстановим сумата, заедно с име на титуляр на сметката  и телефон за връзка. Или пък върнете билетите в централния офис на Ивенитм БГ, намиращ се на ул. "6-ти септември" 58 ,където ще ви възстановим сумата в брой.


 Срок за връщане - 17.02.2017 г.