Новини

VIVALDIANNO С НОВА ДАТА

VIVALDIANNO ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ ПРЕЗ 2017г.

06 дек

 УНИКАЛНИЯТ 3D КОНЦЕРТ VIVALDIANNO С НОВА ДАТА ПРЕЗ МАРТ


 


Грандиозният и единствен по рода си 3D концерт със световноизвестни музиканти  VIVALDIANNO ще се проведе на 19 март, вместо на 9 декември, както първоначално бе обявено. Промяната се налага поради извънредни лични ангажименти на две от основните звезди в спектакъла. Виртуозите обещават да се реваншират на родните меломани с още по-впечатляващо шоу, страхотни светлинни ефекти и много музикални изненади.


 


Закупените билети за VIVALDIANNO с дата 9 декември 2016 г. важат за новата дата 19 март без презаверка. Тези, които желаят да върнат билета си могат да го направят в срок до 15 януари, като сумата ще им бъде напълно възстановена. Билети, закупени на каса на Eventim, се връщат на мястото, откъдето са закупени. Билетите, закупени с кредитна карта, могат да бъдат изпратени или върнати лично в централния офис на Eventim, като сумата по кредитната карта се възстановява до 14 работни дни.


 


VIVALDIANNO ще запознае българската публика с необикновената съдба на гениалния италиански композитор Антонио Вивалди по нов и вълнуващ начин чрез умело вплитане на класическа музика с модерни елементи, а визуалните 3D ефекти и светлинното шоу допринасят за цялостното разтърсващо усещане. Концертът, който предизвика огромен интерес у нас още с обявяването си, събира на една сцена интернационалната сензация Тина Гуо, виртуозният цигулар Ярослав Свечени, талантливият композитор Майкъл Дворжак и още много звези.


 


Спиращото дъха шоу VIVALDIANNO ще се проведе в Арена Армеец. Билетите за събитието са на цени от 40 до 70 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и online. Организатор на грандиозния концерт е Moko Solution. Актуална информация за шоуто може да намерите на официалната страница на събитието: Vivaldianno - първият 3D концерт в България - Официално събитие.