Новини

SABATON И ACCEPT СЕ МЕСТЯТ

Столичната зала „Универсиада“ се оказва тясна!

25яну

SABATON И ACCEPT СЕ МЕСТЯТ В ПО-ГОЛЯМА ЗАЛА!

Столичната зала „Универсиада“ се оказва тясна!

 

Дългоочакваното най-голямо шоу на шведската бойна машина SABATON и хеви метъл легендите ACCEPT правено у нас се мести в “Зала 4” на Интер Експо Център в София. Причината е нуждата от по-голямо място, което да позволи и гарантира удобството на повече желаещи да присъстват на уникалното събитие. Датата и часа на отваряне на вратите за посетители остават същите - 10 март 2017 година, 18:00 часа.  

Интер Експо Център се намира на булевард „Цариградско шосе“, на „входа“ на София в посока центъра на града и срещу магазин Метро. От Централна гара, Централна автогара, летището и от всяка транспортна точка в столицата се стига много лесно с метро, автобус или маршрутно такси. Точно пред и на мястото на събитието освен транспортни спирки се намират и подземните паркинги на метрото и самият комплекс.  За повече полезна и подробна информация посетете: http://iec.bg/bg/about/iec

Събитието е част от световното турне „The Last Tour” в подкрепа на поредният добър албум на SABATON озаглавен  “The Last Stand” и продуциран от гениалният Peter Tagtgren (PAIN,  HYPOCRISY). Вечерта ще бъде открита от адвендчър метълите Twilight Force.

Не пропускайте топ събитието със SABATON, ACCEPT и Twilight Force!

Цените остават същите, а всички закупени вече билети са валидни без презаверка!

Билети за шоуто се продават онлайн на www.eventim.bg  и в цялата страна. Някои от местата, от които могат да бъдат закупени са магазините на Orange, Technopolis, Usit Colours, Български пощи, магазин Яко, магазини На Тъмно,Office 1 Superstore, касите на Изи Пей,  билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината. Бензиностанции OMV.


Предстои обявяването на допълнителна информация!

Назад