Новини

RUTH KOLEVA SYMPHONY отменен

Концертът RUTH KOLEVA SYMPHONY на 25.04.2017 в НДК е отменен.

14 март

Уважаеми клиенти,


Отменя се концертът на Рут Колева в Зала 1 на НДК


Здравословни проблеми са причината за това решение


Отменя се дългоочакваният концерт на Рут Колева в Зала 1 на НДК. Причината е неотложна операция, на която певицата ще трябва да се подложи в началото на месец Април. Големият концерт на Рут Колева с участието на Софийската филхармония и известни български музиканти беше предвиден за 25 април 2017г. След категоричната забрана на лекарите, от екипа на продукцията обявиха официално, че събитието се отменя.


Организаторите съобщават, че всички, закупили билети за концерта ще могат да получат парите си обратно чрез платформите на двете компании, които обслужваха предварителната продажба за концерта. 


„Зала 1, трябваше да бъде крачка напред. Сценографията, визуализациите и всички гости, които щяха да се включат. Осъзнах, че за мен е по-трудно да се откажа.“ съобщава певицата в отворено писмо към медиите. Целият текст е публикуван също и в официалния профил на Рут Колева във фейсбук. „Аз ще реализирам този концерт. Независимо от бъдещите трудности, които ще са следствие от събитията днес. Може би това, което се случва е част от пътя.“, допълва тя.


 


Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени;


В случай, че сте закупили билети от сайта на Ивентим БГ:


-       С кредитна карта - трябва да изпратите билетите до централния офис на Ивентим или да ги върнете лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която сте ги закупили.


-       С наложен платеж или по банков път - изпратете вашите билети по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката  и телефон за връзка. Или пък върнете билетите в централния офис на Ивентим БГ, намиращ се на ул. "6-ти септември" 58, където ще ви бъде възстановена сумата в брой.


Срок за връщане - 25.05.2017 г.