Новини

Alex Clare - Live in Concert

Концертът на 24 април се мести в SOFIA LIVE CLUB

04 апр

Новият албум на Alex Clare  - пътят от Лондон до Йерусалим


Концертът на 24 април се мести в SOFIA LIVE CLUB


 


На 24 април ни предстои една особено интересна среща с Аlex Clare. Концертът, по време на който той ще представи на живо последния си албум „Tail of Lions” се мести в SOFIA LIVE CLUB. Заглавието на албума идва от еврейска поговорка, а парчетата са отражение на всичко, през което артистът минава в последните години. В него се преплитат лични емоции и истории, свързани с преместването му в Йерусалим и ролята му на съпруг и баща. „Tail of Lions” хвърля светлина и върху наболяли общественозначими теми, но най-вече проповядва вяра, смелост и упоритост.


Албумът е записан миналото лято на лодка в източен Лондон, заедно с неговия добър приятел от Submotion Orchestra - Chris Hargreaves. За няколко седмици те успяват да създадат „Tail of Lions” – албумът, който показва един различен Alex Clare. Името на албума идва от еврейската поговорка „По-добре да бъдеш опашка на лъв, отколкото глава на лисица“ и синтезира онова, към което се стреми лондончанинът, приел юдаизма.


Третият албум на Alex Clare включва 10 парчета, които разказват една история. Всяка песен носи послание и специфично звучене. „Tail of Lions” изненадва с електронни, дъбстеп, соул и рок елементи, но запазва характерния музикален стил на Alex. Албумът започва с вълнуващото Tell me what you need”, трип-хоп извиращотоGet real”, минава през експлозивното фънк звучене на „Surviving Ain't Living“, драматичното Basic”, за да потуши страстите с Tired from the fire” иYou`ll be fine” и да завърши с агресивното и силно „Open my eyes”.


Всички тези парчета, както и най-големите и добре познати хитове на Alex Clare, като „Тоо Close”, ще чуем на живо на 24 април в SOFIA LIVE CLUB. Всички билети, коитов вече са закупени важат без презаверка.


Alex Clare - Live in Concert - билети може да закупите тук