Новини

Даниел Портман в Aniventure Comic Con

Поради промяна в снимачния график, Даниел Портман няма да успее да присъства на Aniventure Comic Con 2017

25 авг

С голямо съжаление трябва да анонсираме промяна в снимачния график на Даниел Портман, която ще му попречи да присъства на Aniventure Comic Con 2017. Следвайки обявената вече политика по канселации (www.comiccon.bg/tickets), всеки, закупил билет, свързан с участието на Даниел Портман, може да получи парите си обратно още от понеделник (28.08)


 


- Можете да върнете билета и да получите парите си обратно от мястото, от което е закупен. Ако билетът е закупен онлайн или имате проблеми с връщането му, молим да пишете до info@eventim.bg.


 


- Можете да използвате билета си за друг актьор от Game of Thrones (Tom Wlaschiha или Keisha Castle-Hughes). Презаверка не е нужна, стюардите на място ще ви съдействат с повече информация. При проблем по време на фестивала винаги можете да се обърнете към екипа ни на ИНФО щанда.


 


- За притежателите на ULTRA билети се предлага компенсация от 50 лева. За повече информация се обърнете към служителите ни на ИНФО щанда по време на фестивала. Ще трябва да носите своя билет, както и да предоставите имена и телефон за връзка. Компенсацията ще се изплаща веднага и на място.Ако имате каквито и да е допълнителни въпроси, молим да ни пишете на info@comiccon.bg.